Η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο το βράδυ του Σαββάτου δεν ολοκληρώθηκε λόγω του καιρού και της έντονης βροχής που έπεσε στην Αθήνα λίγο μετά τις 22:00 του Σαββάτου.
Η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω της απογευματινής βροχόπτωσης, αλλά δεν ολοκληρώθηκε και ποτέ λόγω του καιρού. Η βροχή δυνάμωσε το βράδυ και οι διοργανωτές ενημέρωσαν το κοινό ότι για λόγους ασφαλείας δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί το «μουσικό ταξίδι» του Έλληνα τραγουδοποιού, Νίκου Πορτοκάλογλου, από το 1982 έως σήμερα.
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.