Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για εμπρησμούς στο Αλιβέρι Ευβοίας προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι Αρχές. Ο 62χρονος ημεδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μετά από μαρτυρίες ότι έβαζε φωτιές στην περιοχή και ο ύποπτος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Διαβάστε ακόμη: Φωτιά τώρα σε Ωρωπό προς Κάλαμο και στον Σκαραμαγκά - Επιχείρηση από αέρος
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες λίγο αργότερα ο δράστης, ομολόγησε τις πράξεις του και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες του νόμου.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο Αλιβέρι ξέσπασαν σήμερα 4 πυρκαγιές οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τις επίγειες δυνάμεις και τέθηκαν υπό έλεγχο.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.