Σε συναγερμό είναι η Αστυνομία στην Πάτρα, καθώς το πρωί της Παρασκευής δέχθηκε σήμα για ένα μαύρο τζιπ, οι επιβαίνοντες του οποίου φαίνεται πως άρπαξαν μια νεαρή κοπέλα. Οι αστυνομικοί ψάχνουν για το μαύρο τζιπ, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, καθώς έχουν την πληροφορία, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησο, πως την ανάγκασαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο χωρίς τη θέλησή της.
Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η αποκατάσταση συνεχίζεται με τους γιατρούς στο πλευρό μου»
Τους αστυνομικούς ειδοποίησαν περαστικοί, που είδαν τι συμβαίνει και είδαν και τις αντιδράσεις της κοπέλας που δεν ήθελε να μπει στο τζιπ. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για να εντοπιστεί το όχημα και να διευκρινιστεί τι ακριβώς συμβαίνει.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.