Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ένας 50χρονος εργάτης, ο οποίος καταπλακώθηκε από χώματα κι εξέπνευσε, την ώρα που εκτελούσε εργασία. Το δυστύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά τη διάρκεια εργασιών σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Σιδάρι της Κέρκυρας. Οι εργασίες γίνονταν με εκσκαφέα δίπλα από υπό κατασκευή πισίνα όταν υποχώρησε το έδαφος και μεγάλος όγκος χωμάτων καταπλάκωσε τον εργάτη θάβοντάς τον κυριολεκτικά ζωντανό.
Οταν έφτασαν οι Αρχές με πλήρωμα της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο εργάτη καθώς απεγκλωβίστηκε νεκρός. Θα ξεκινήσουν άμεσα έρευνες για το συμβάν και για το κατά πόσο πληρούνταν οι προϋποθέσεις ασφαλείας για τους εργαζόμενους.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμιά προσαγωγή ή σύλληψη υπευθύνου της επιχείρησης.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.