Απίστευτο περιστατικό βίας έξω από Δημοτικό σχολείο, καταγγέλθηκε στην αστυνομία του Ηρακλείου. Σύμφωνα με ένα 11χρονο κορίτσι, μαθήτρια της έκτης δημοτικού, το μεσημέρι της Τετάρτης ένα 13χρονο αγόρι, μαθητής της Β' Γυμνασίου, την απείλησε με ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Συχνοί οι καυγάδες πατέρα και γιου - Χρήστης ναρκωτικών ο 41χρονος νεκρός
Η ανήλική μαθήτρια, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της ενώ κατέθεσαν μήνυση, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε το αγόρι, το οποίο συνελήφθη, ενώ συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και με εντολή του Εισαγγελέα, μητέρα και γιος αφέθηκαν ελεύθεροι χθες το απόγευμα.
- Δύο συλλήψεις για την τραγωδία στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου: Τα ερωτήματα που «βασανίζουν» τις αρχές
- Κατερίνα Λιόλιου: Πολύ πριν τον Λογαριασμό ξεσήκωνε το Στην Υγειά Μας τραγουδώντας «Του Αγοριού Απέναντι»
- Ασφυκτιά η Ευρώπη από τον καύσωνα: 74 πνιγμοί στη Γαλλία - Νεκρός 6χρονος στη Γερμανία
- Τριζόνια: Το νησί χωρίς αυτοκίνητα που ήθελε να αγοράσει ο Ωνάσης - «It's not for sale» είπαν οι κάτοικοι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.