Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά την έξοδο της Αττικής Οδού στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Αθήνα. Μια ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο, όταν για άγνωστους λόγους με το αυτοκίνητό της μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας εν όψει της κακοκαιρίας EVA

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα για τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο. Έβγαινε από την Περιφερειακή Υμηττού προς Κατεχάκη, και ήθελε να ακολουθήσει τη διαδρομή από τη Ραφήνα προς το κέντρο. Η 29χρονη έκανε λάθος, έκανε αναστροφή σε εκείνο το σημείο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Εκινείτο δηλαδή αντίθετα προς αεροδρόμιο στο ρεύμα που πηγαίνει προς Αθήνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί με κάποιο ταξί μετωπικά και να χάσει τη ζωή της. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, ενώ ο οδηγός ταξί έχει υποστεί σοβαρά τραύματα. Στο ταξί επέβαιναν ακόμη δύο άτομα. «Αυτό που εικάζει η τροχαία είναι ότι έκανε λάθος, γιατί όπως βγαίνεις από την περιφερειακή Υμηττού, κάνει μία διχάλα. Προφανώς μπερδεύτηκε και έκανε αναστροφή και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και είναι πλέον πολύ δύσκολο να βγεις πια», όπως αναφέρθηκε στο Mega.

Η Ματίνα Παγώνη είπε πως έβλεπε καθημερινά την 29χρονη αφού τα γραφεία τους ήταν δίπλα. «Ένα εργατικό κορίτσι, πάντα με το χαμόγελό της μας καλημέριζε όλους, λάτρευε τη δουλειά της, είχε όνειρα για τη ζωή, ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, σήμερα πρέπει να είχε ρεπό από την εργασία της και πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα την ξαναδούμε», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

«Τι ακριβώς συνέβη δεν ξέρω. Σε μας μεταφέρθηκε στις 5 το πρωί νεκρή. Την έφεραν στο νοσοκομείο Γεννηματάς, που έτυχε να εφημερεύει κιόλας… Το μόνο που ξέρω και που μάθαμε από τους αστυνομικούς ήταν ότι για περίπου ένα χιλιόμετρο ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση», σχολίασε.«Η ζωή είναι τόσο λίγη, που δεν είναι λεπτά, είναι δευτερόλεπτα», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.