Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην αντεπίθεση έχει περάσει η γιατρός που πρόσφατα αφέθηκε ελεύθερη με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα γύρω από την υπόθεση ντόπινγκ επώνυμων αθλητών, μοντέλων και καλλιτεχνών της showbiz, με τον δικηγόρο της να τονίζει πως η καλύτερη απάντηση σε όσοι προσπαθούν να την στοχοποιήσουν, είναι ότι παρά τα όσα ειπώθηκαν εναντίον της, δεν διατάχθηκε η κράτησή της από τις Αρχές. Φυσικά, πρόκειται για την εκδοχή των πραγμάτων που έδωσε ο δικηγόρος Θανάσης Γκίκας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, όπου μεταξύ άλλων, κατηγόρησε τον Ντίνο Μήτογλου, ότι η μήνυσή του αφορούσε στην προσπάθειά του να μειώσει την ποινή τιμωρίας του και να βρει ένα νέο συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων!

Διαβάστε ακόμη: Ντόπινγκ: Τι φάρμακο έδωσε η γιατρός των «επωνύμων» στον Μήτογλου

Η 48χρονη γιατρός των επωνύμων, που συνελήφθη την 1η Νοεμβρίου από την Οικονομική Αστυνομία για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές, καθώς και απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη και πλέον έχει βγει στην αντεπίθεση: «Η γιατρός δεν έχει καμία σχέση με όσα την κατηγόρησαν. Από κει και πέρα κόντρα σε όλες τις κατηγορίες και τα... προγνωστικά, είναι ελεύθερη και είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που την ήθελα προσωρινά κρατούμενη.  

«Την υποστήριξαν όλοι οι συνάδελφοί της»

Επίσης για το ότι δεν είχε καμία σχέση με υποθέσεις ντόπινγκ και παράνομων σκευασμάτων η απάντηση που έδωσαν πολλοί συνάδελφοί της γιατροί και αθλητές, αγωνιζόμενοι σε κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έπαιξε το δικό της ρόλο στην απόφαση. Γιατί είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν την προσωπικότητά, την εντιμότητα και το ήθος της και τοποθετήθηκαν δημόσια! Δεν τίθεται κανένα θέμα για ανάμειξη της στα αναβολικά», είπε αρχικά ο κ. Γκίκας, ενώ στην ερώτηση γιατί μπορεί να κατατέθηκε εναντίον της μήνυση από τον διεθνή μπασκετμπολίστα Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος κατηγόρησε τη γιατρό για χορήγηση παράνομων σκευασμάτων εν αγνοία του, ο κ. Γκίκας σημείωσε:

«Εχει οικονομικό κίνητρο ο Μήτογλου»

«Οποιοσδήποτε θα βρισκόταν στη θέση του κ. Μήτογλου, κάποια στιγμή προσπαθεί να ελαφρύνει τη θέση του, ψάχνει μία εκδοχή που τον βολεύει για να μειώσει το ύψος του αποκλεισμού του από τα γήπεδα, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε ένα νέο συμβόλαιο γρηγορότερα. Και αυτό μεταφράζεται για να το καταλάβουμε σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Αρα η απάντηση είναι ότι ο κ. Μήτογλου έχει τεράστιο οικονομικό κίνητρο και όφελος για να κατηγορήσει την πελάτισσά μου». 

Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας: «Η εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες, αφού ουδέποτε χορήγησε στον οποιονδήποτε κάποια απαγορευμένη ουσία και ουδεμία σχέση έχει με τα αναβολικά. Τα σκευάσματα τα οποία κατείχε είναι νόμιμα, ουδεμία απάτη τέλεσε εις βάρος του ΕΟΠΥΥ και ουδεμία εταιρεία φάντασμα είχε συστήσει».