Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλος έχει ξεσπάσει στον χώρο του αθλητισμού μετά την είδηση ότι γνωστή γιατρός συνελήφθη κατηγορούμενη για τη χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές, καθώς και για απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται όσοι επισκέφθηκαν τη γιατρό, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η γιατρός πρότεινε στον Μήτογλου ένα σκεύασμα εντελώς αμφιβόλου ποιότητας κι εκτός εγκεκριμένης λίστας του ΕΟΦ

O διεθνής μπασκετμπολίστας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν «ένα θαυματουργό φάρμακο από τη Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτηση μου, η ίδια μου απάντησε ότι ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο "καθάρισμα" του οργανισμού μου». 

Δεκάδες επώνυμοι οι πελάτες της γιατρού στο «κρυφό» ιατρείο της

Η γιατρός υποσχόταν θεραπείες, οι οποίες βοηθούσαν στην αποκατάσταση τραυματισμών ή την ενίσχυση των αθλητικών επιδόσεων και του ανοσοποιητικού συστήματος, ακόμη και για την αύξηση της λίμπιντο ή την καταπολέμηση της γήρανσης. Γνωστό μοντέλο στον χώρο της τηλεόρασης λάμβανε από τη μικροβιολόγο σε ενέσιμη μορφή κάποιο είδος θεραπείας, χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς είναι.  Η «βόμβα» με τη γιατρό των επωνύμων και της showbiz, όπως ήταν γνωστή «έσκασε» από τον διεθνή μπασκεμπολίστα Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος βρέθηκε ντοπαρισμένος μετά από θεραπεία που ακολούθησε πό την συγκεκριμένη βιοπαθολόγο. 

Αποκάλυψη από γιατρό: «Όσοι πήγαιναν γνώριζαν τι κάνουν»

Ο μοριακός βιολόγος και γενετιστής Θεόδωρος Γιάνναρος ήταν αποκαλυπτικός για τις αντισυμβατικές μεθόδους ιατρικής που ασκούσε η γιατρός την οποία γνώριζε ως ειδικευόμενη στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ», όταν ήταν διοικητής. «Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, όλοι γνώριζαν γιατί κανένας δεν πάει σε υπόγειο ή σε διαμέρισμα κάποιου και κανένας δεν δέχεται θεραπεία με ορό στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη γιατρός χρησιμοποιούσε ως «ιατρείο» έναν χώρο του σπιτιού της. Η 48χρονη δούλευε ως μικροβιολόγος στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου, ενώ οι συνάδελφοί της κάνουν λόγο για μια δραστήρια και με έντονη προσωπικότητα γυναίκα. Σε έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος σκευασμάτων, τα οποία είχαν πλαστές  σφραγίδες του ΕΟΦ, ενώ διαφήμιζε τις θεραπείες της μέσω μιας εντυπωσιακής ιστοσελίδας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA