Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Παρασκευής (25/11), καθώς μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» έκαναν καταδρομική επίθεση στο κτήριο της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη, στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, κουκουλοφόροι ανήρτησαν πανό και πέταξαν προκηρύξεις, ενώ για να αναρτήσουν το πανό σκαρφάλωσαν στον πρώτο όροφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του Ρουβίκωνα αιφνιδίασαν τους εργαζόμενους και την ασφάλεια του κτηρίου, καθώς φέρονται να εισήλθαν από ταράτσα διπλανού κτηρίου! Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αναφορά για προσαγωγές και για ζημιές στα γραφεία της ΔΕΗ.
- «Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιογραφίες, τις γράφει»: Η ζωή του ανθρώπου πίσω από τα memes του διαδικτύου
- «Τι κάνετε ρε παιδιά»: Τρένα παραβίασαν το κόκκινο οκτώ φορές μέσα σε λίγους μήνες
- Ίκερ Κασίγιας: Το «στενό μαρκάρισμα» σε 20χρονη καλλονή που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία
- Γκαλερί Τσαγκαράκης για τους πίνακες: «Είναι προσωπική του περιουσία και συλλογή» - Τι λέει για το Ευαγγέλιο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.