Μενού
  • Α-
  • Α+

Φόβο και τρόμο έχει προκαλέσει στα Νότια προάστια ένας άνδρας που εισβάλει σε τράπεζες με στόχο τη ληστεία και απειλεί τους υπαλλήλους με μία χειροβομβίδα. Μέχρι στιγμής φέρεται να έχει ληστέψει δύο υποκαταστήματα σε Φάληρο και Νέα Σμύρνη, στις οποίες έχει μπει φορώντας ιατρική μάσκα και γάντια, με τα οποία κρατά τη χειροβομβίδα ώστε να μην αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα. 

Ο δράστης, που απεικονίζεται στη φωτογραφία που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, αφού πηγαίνει στην τράπεζα, κάθεται αρχικά σε κάποιο εσωτερικό ΑΤΜ, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει αστυνομία στον χώρο, και αμέσως μετά κατευθύνεται στο ταμείο, βγάζει την χειροβομβίδα και τη δείχνει στον υπάλληλο, ενώ τον απειλεί πως εάν δεν δώσει ό,τι υπάρχει στο ταμείο θα τραβήξει την περόνη και θα γίνει έκρηξη.

Ο υπάλληλος, μη μπορώντας να αντιδράσει, του δίνει το χρηματικό ποσό του ταμείου, και ο άνδρας συνεχίζει να τον απειλεί να μην πει τίποτα και να μην φωνάξει την αστυνομία. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι πίσω από τον άνδρα υπάρχουν άλλοι υπάλληλοι και πελάτες, οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ότι γίνεται ληστεία. Ο άνδρας, χτυπά με περιοδικότητα κατά το πρώτο 10ήμρο κάθε μήνα, ενώ αφού κάνει τις ληστείες, φεύγει με τα πόδια.