Μενού
peripoliko
Περιπολικό | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Υπεράνω πάσης υποψίας ήταν ο ληστής της τράπεζας στην Αργυρούπολη, καθώς πρόκειται για εν ενεργεία συνταγματάρχη του Ελληνικού Στρατού! Υστερα από δύο «επιτυχημένες» ληστείες υποκαταστημάτων τραπεζών, ο 53χρονος συλληφθέντας, δεν είχε την ίδια τύχη και στο κατάστημα που έβαλε στόχο στην Αργυρούπολη το πρωί της Δευτέρας (5/12). Μπήκε στις 9:40 οπλισμένος με χειροβομβίδα φορώντας μάσκας και περίεργο ρουχισμό, κατευθύνθηκε στο γκισέ κι απείλησε ότι θα τραβήξει την περόνη, ασκώντας ψυχολογική πίεση στον ταμία για να του δώσει τα χρήματα.

Λίγη ώρα αργότερα άνδρες της δίωξης εγκλημάτων κατά της ιδιοκτησίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για τον ίδιο ληστή, που είχε διαπράξει με πανομοιότυπο τρόπο άλλες δύο ληστείες σε τράπεζες στο Παλαιό Φάληρο και στη Νέα Σμύρνη.

«Συνελήφθη από το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά της ιδιοκτησίας της ασφάλειας Αττικής ημεδαπός που διέπραξε πρωινές ώρες σήμερα ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη» αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Αστυνομίας. Σε ό,τι αφορά στην χειροβομβίδα, φέρεται να την είχε κλέψει από τον Στρατό, όπου υπηρετεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πρώτα του λόγια μετά την σύλληψή του, επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα που τον ώθησαν να παρανομήσει.