Μενού
sholeio
Σχολείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές των Σερρών καθώς σημειώθηκε έκρηξη στο λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου. Δυστυχώς υπάρχουν τραυματισμοί κι αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση όλων των εμπλεκόμενων Αρχών, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής κι ΕΚΑΒ. Κατά πληροφορίες υπάρχουν τραυματισμένα παιδιά, τουλάχιστον τρία στον αριθμό και το ένα εξ αυτών φέρεται να είναι χωρίς τις αισθήσεις του.

Το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι, λίγο πριν σχολάσουν τα παιδιά, και σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το παιδάκι που είναι σε σοβαρή κατάσταση φέρεται να έχει καταλήξει. Οπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ από την πόλη της Μακεδονίας, η έκρηξη έγινε στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών και όπως είπε χαρακτηριστικά «άνθρωποι έβγαιναν από το κτήριο κλαίγοντας...»

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η έκρηξη στο λεβητοστάσιο έγινε την ώρα του διαλείμματος. Η πόρτα εκτινάχθηκε περίπου 30 μέτρα μακριά με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο παιδί και να το τραυματίσει σοβαρά. Ασθενοφόρο παρέλαβε το παιδί και το μεταφέρει στο νοσοκομείο.