Η συγκλονιστική υπόθεση που έχει βυθίσει στο πένθος όλη τη χώρα με το παιδάκι που σκοτώθηκε παίζοντας στο προαύλιο του σχολείου του στις Σέρρες από έκρηξη σε λεβητοστάσιο, έχει προκαλέσει αμέτρητα «γιατί» και κυρίως στους γονείς του μαθητή που έχασε τη ζωή του λόγω της εγκληματικής αμέλειας κάποιων ανθρώπων. Οι ευθύνες πάνε μπαλάκι από τον έναν στον άλλο, με τον δημοσιογράφο του Open Παναγιώτη Στάθη, να εκρήγνυται βλέποντας αυτή την αποποίηση ευθυνών.
«Καλά μας τα λένε κι ο δήμαρχος κι ο διευθυντής. Ενας άνθρωπος εφόσον όλοι διαφωνούσαν, να πει στον εργολάβο "ρε μεγάλε έχει παιδάκια, μην μπεις εδώ μέσα". Ποιος πήγε να του το πει; Από χθες ακούω μια προσπάθεια, εξωφρενική στα δικά μου τα αυτιά, ανθρώπων να λένε δε φταίω εγώ. Τράβα πες το στη μάνα ότι δε φταις εσύ, αδερφέ μου», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Στάθης με αφορμή το θάνατο του 11χρονου, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.