Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκινεί η ιστορία του 17χρονου που ξύπνησε από το κώμα!  Ο 17χρονος Ταξιάρχης νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Μυτιλήνης μετά από τροχαίο με μηχανή και για περισσότερους από δυο μήνες βρισκόταν σε κώμα χωρίς να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον.  Η μητέρα του, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ευγνωμονεί τους γιατρούς του νοσοκομείου Μυτιλήνης για την τιτάνια προσπάθειά τους, ώστε να παραμείνει στη ζωή, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ουδέποτε της είπαν να δωρίσει τα όργανα του παιδιού τους. 

«Ανθρωπιά. Εκεί ήθελα να εστιάσω. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω.Χάρηκα πολύ τον αγώνα που έδωσαν για να σώσουν το παιδί μου.  Δεν μου είπαν για όργανα. Ήταν η σκέψη μου πάνω στην απόγνωσή μου. Κανένας γιατρός δεν έκανε κάτι τέτοιο» με τον Γιώργο Παπαδάκη να εξηγεί ότι έγινε λάθος με αυτή την αναπαραγωγή της είδησης. 

Οι γιατροί έδωσαν τιτάνια μάχη για να τον επαναφέρουν με την προσπάθειά τους να πιάνει τόπο καθώς ο 17χρονος κατάφερε ξαφνικά να ξυπνήσει από το κώμα και να μιλήσει στην μητέρα του που ήταν στο πλάι του. «Όταν άνοιξα τα μάτια μου από το κώμα είδα τη μητέρα μου, προσπάθησα να ανοίξω το στόμα μου και να της μιλήσω αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου. Δεν το πίστευε η μαμά μου. Ήταν και οι γιατροί δίπλα μου και τους έλεγε η μαμά μου: «Μου μιλάει το παιδί μου». Είχαν σοκαριστεί όλοι… Πραγματικά είναι ένα μεγάλο θαύμα αυτό που ζω», λέει ο 17χρονος Ταξιάρχης από τη Μυτιλήνη.