Εντονα πλημμυρικά φαινόμενα προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική τις τελευταίες ώρες και θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης και δυστυχώς για μία ακόμα φορά δεν γλίτωσαν και τα σχολεία. Ο μεγάλος όγκος νερού που έπεσε μέσα σε ελάχιστα λεπτά είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσει νερά το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας.
«Και φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε. Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια. Ευτυχώς, έχουν εκπαιδευθεί... Πέρυσι ο δήμαρχος Καλλιθέας επέρριπτε την ευθύνη στα αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχε τελειώσει ο Πατούλης. Φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία» έγραψε στο Facebook ο Σπύρος Γεράρδης, πατέρας ενός κοριτσιού στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

Το προαύλιο έχει γεμίσει με πολλά νερά γι’ αυτό και γονείς, με τη βοήθεια των δασκάλων και της Πυροσβεστικής, τα απομακρύνουν για λόγους ασφαλείας. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο σχολείο είχε πλημμυρίσει και στο παρελθόν. Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν τότε οι γονείς φαινόταν το νερό και η λάσπη που είχαν καλύψει όλο το δάπεδο.

- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.