Στις Ένοπλες Δυνάμεις κηρύχτηκε τριήμερο πένθος, εξαιτίας της πτώσης του μαχητικού F-4 ανοιχτά της Ανδραβίδας, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου συγκυβερνήτη, ενώ πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου κυβερνήτη. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας λοιπόν, Νίκος Παναγιωτόπουλος έδωσε εντολή να κηρυχτεί τριήμερο στρατιωτικό πένθος από σήμερα (30/1) έως τις 2 Φεβρουαρίου 2023, ενώ ανακοίνωσε το εξής:
«Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας για την απώλεια του συγκυβερνήτη μετά τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητος στην Ανδραβίδα. H σκέψη μας είναι με την οικογένεια του ιπταμένου Υπομηναγού, στην οποία εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας».
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
- Πόπη Μαλλιωτάκη: «Με τον Λαζαρίδη δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο, λέει ψέματα η Ηλιάδη ότι είχαμε χωρίσει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.