Μενού
sholeio-hioni
Σχολείο, χιόνια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η οριστική απόφαση για το αν τα σχολεία θα λειτουργήσουν τελικά τη Δευτέρα (6/2) δεν έχει ληφθεί, ενώ η σφοδρή κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η απόφαση, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, θα ληφθεί την Κυριακή το μεσημέρι, οπότε θα πραγματοποιηθεί ειδική σύσκεψη για το θέμα.

Αναλυτικά, το μεσημέρι της Κυριακής (5/2) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα ανοίξουν ή όχι τα σχολεία εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Κατά τον κ. Γιώργο Πατούλη, τα πάντα για την υπόθεση των σχολείων θα εξαρτηθούν από την ένταση που θα έχει η κακοκαιρία.

«Το καιρικό φαινόμενο θα εξελιχθεί από αύριο και θα ενταθεί τη Δευτέρα. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε. Το μεσημέρι έχουμε σύσκεψη με τους 66 δημάρχους της χώρας. Αν υπάρξει θέμα μεγάλης κακοκαιρίας σύμφωνα με τις προβλέψεις, τότε το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε σχετικές ανακοινώσεις για τη Δευτέρα. Αυτό που θα κυριαρχήσει είναι προληπτικές αποφάσεις που δεν θα διακινδυνεύουν τα παιδιά μας», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Πατούλης.

«Είμαστε έτοιμοι και σε επίπεδο αλατιού και σε μηχανήματα. Κατά τη διάρκεια του φαινομένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και μόνο αν υπάρχει λόγος να συμβαίνει αυτό», πρόσθεσε.