Μενού
tilekpaideusi
Τηλεκπαίδευση | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τηλεκπαίδευση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας webex του υπουργείου Παιδείας θα πραγματοποιηθεί σε όσα σχολεία παραμείνουν κλειστά αύριο, Δευτέρα (6/2), λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που έφερε η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», με απόφαση του γενικού γραμματέα του ΥΠΑΙΘ, Αλέξανδρου Κόπτση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αλέξανδρου Κόπτση: «Αύριο, Δευτέρα 06.02.2023, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν την αυριανή ημέρα».

Αναλυτικές οδηγίες για webex από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Παράλληλα, το  Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο παρέχει αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας webex από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα είτε με τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο WebEx είτε με τη χρήση της υπηρεσίας WebEx, μπορίτε να μελετήσετε τα σχετικά βοηθητικά αρχεία εδώ. Αν το πρόβλημα παραμένει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης του σχολείου σας.

Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία αύριο

Πιο αναλυτικά, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Δευτέρα, στις εξής περιοχές: Αττική, Εύβοια, Αχαΐα, Λέσβος, Δήμοε Καντάνου – Σελίνου Χανίων, Δήμος Ανωγείων, Δήμος Εορδαίας. Ανακοινώσεις εξέδωσαν οι αντίστοιχες Περιφέρειες και οι Δήμοι, ενώ δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη λίστα να μεγαλώσει.