Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η πυκνή χιονόπτωση λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» στην Εύβοια, με διακοπές στην ηλεκτροδότηση και τις συγκονωνίες. Στη Στενή, το ύψος του χιονιού ξεπερνά το μισό μέτρο, ενώ κλιμάκια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δίνουν κυριολεκτικά μάχη με 110 οχήματα για να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί. Μέχρι στιγμής στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του νησιού δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, δεν υπάρχουν αποκλεισμένα χωριά, όμως οι μικροί δρόμοι στις κατοικημένες περιοχές είναι αδιάβατοι.
Την ίδια ώρα, σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καταγράφονται στους δήμους Τυρφίων - Μεσσαπίων, αλλά και Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, σταδιακά όμως το ρεύμα επανέρχεται. Οι ισχυροί άνεμοι και οι πτώσεις δέντρων δυσχεραίνουν το έργο των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίοι σε ορισμένα σημεία δεν μπορούν να προσεγγίσουν.
Υπενθυμίζεται παράλληλα, ότι διακοπές στην ηλεκτροδότηση καταγράφονται και σε περιοχές της Αττικής, όπως η Ιπποκράτειος Πολιτεία και η Μαλακάσα. Μάλιστα, στην πρώτη περιοχή οι τεχνικοί δεν μπορούν να πλησιάσουν, καθώς το ύψος του χιονιού είναι μεγάλο.
- Χείμαρρος η Κανέλλη: «Έχετε ανεχθεί τέτοιες π@π@ρες πολιτικών, και ζητάτε τις πηγές του Κουτσούμπα;»
- Politico: Ο ΠΟΥ κάνει «σχέδιο Β» για πυρηνικό ολοκαύτωμα - «Το χειρότερο σενάριο, αν ο πόλεμος επεκταθεί»
- Η λειτουργία του Instagram που σταματάει από τον Μάιο και προβληματίζει τους χρήστες
- Τι απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη για την ομοιότητα της Μαρίκας Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.