Πολλές περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα στην Αττική, έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση, ωστόσο, τα προβλήματα αποκαθίστανται με γοργούς ρυθμούς και οι περισσότερες βλάβες έχουν αντιμετωπιστεί. Προβλήματα παραμένουν στην Εύβοια, όπου το κύμα δεν έχει κοπάσει.
Ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο της συνεχούς πληροφόρησης του κοινού για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, ενημερώνει ότι το προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός και εργάζεται πυρετωδώς για τη διασφάλιση της ομαλής ηλεκτροδότησης σε όλη τη χώρα.
Σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και συγκεκριμένα στην Αττική σε 3 γραμμές σε Νέα Μάκρη, Ασπρόπυργο και Οινόφυτα, που επηρεάζουν τμήματα των περιοχών.
Στην Κεντρική Εύβοια παραμένουν εκτός λειτουργίας έξι οικισμοί του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και αναμένεται πολύ σύντομα η αποκατάσταση του δικτύου. Το ίδιο ισχύει και για το χωριό Τρούπη στη Βόρεια Εύβοια.
- Βάσεις 2026: Ποιες σχολές θα ανέβουν, ποιες θα πέσουν - Η πρώτη εικόνα ανά επιστημονικό πεδίο
- Πανελλήνιες: Η ακραία βαθμολογία μιας από τις κορυφαίες μαθήτριες στην Ελλάδα
- Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της επίθεσης, ήταν μόλις 15 ετών
- Ο Παϊτέρης κάλεσε τη Λατινοπούλου για καφέ: «Αν ζητήσει συγγνώμη, θα την ψηφίσουν 700.000 Ρομά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.