Κλειστοί παραμένουν εδώ και λίγη ώρα οι σταθμοί «Ανθούπολη», «Περιστέρι» και «Αγ. Αντώνιος», καθώς στη γραμμή 2 του Μετρό σημειώνονται προβλήματα με την κυκλοφορία. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΣΤΑ.ΣΥ, η κίνηση των συρμών διεξάγεται προσωρινά μεταξύ των σταθμών «Ελληνικό» και «Σεπόλια».
Σύμφωνα με πληροφορίες, τεχνικό πρόβλημα οδήγησε στη διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ επί τόπου βρίσκονται τεχνικά συνεργεία της ΣΤΑ.ΣΥ για την αποκατάσταση του προβλήματος.
- Γιώργος Παπανδρέου: «Η Αριστερά ξέπλυνε τη Δεξιά για να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ»
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Δικηγόρος της Τούνη για την προβολή του βίντεο στη δίκη: «Ούτε ένα δάκρυ δεν άφησε να κυλήσει από τα μάτια της»
- Το πιο βρόμικο σημείο και άλλα περίεργα facts για τα αεροπλάνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.