Μενού
leoforeia
Λεωφορείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ερευνα για τα αίτια του ατυχήματος με λεωφορείο στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Πλατείας Μαβίλη στην Σούτσου, διεξάγει ο ΟΣΥ με τους εμπειρογνώμονές του και σε συνεργασία με την Τροχαία Αθηνών, αλλά και με τον οδηγό του διπλού λεωφορείου που έκανε το δρομολόγιο 550 Παλαιό Φάληρο - Κηφισιά. Η διοίκηση του οργανισμού, επισκέφθηκε τους 12 τραυματίες που διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά το τροχαίο με το λεωφορείο και το ΙΧ.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΟΣΥ η διοίκηση, που από την πρώτη στιγμή είναι σε διαρκή επικοινωνία με το νοσοκομείο, επισκέπτεται αυτή την ώρα τους επιβάτες που βρίσκονται εκεί για προληπτικές εξετάσεις, ενώ διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.

Πώς τραυματίστηκαν οι επιβάτες

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ αυτοκίνητο ήταν πάνω στη λεωφορειολωρίδα και σταμάτησε, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να αναγκαστεί να φρενάρει απότομα. Σύγκρουση εν τέλει δεν υπήρξε και οι επιβάτες τραυματίστηκαν από το απότομο φρενάρισμα του λεωφορείου.