Μάστιγα τείνουν να γίνουν τα άγρια περιστατικά βίας που σημειώνονται μεταξύ ανηλίκων, με το τελευταίο (σ.σ. περιστατικό) να σημειώνεται σε εμπορικό κέντρο της ανατολικής Αττικής λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, μία ομάδα περίπου 20 ατόμων συμμετείχε στον καυγά, ο οποίος πολύ γρήγορη εξελίχθηκε σε συμπλοκή.
Μάλιστα, η συμπλοκή έλαβε τέτοια διάσταση, που δύο ανήλικοι τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Παίδων». Η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο προχώρησε σε 10 προσαγωγές, ενώ διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό όλων των προσώπων που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, το οποίο οδήγησε στο νοσοκομείο δύο ανηλίκους.
- Η επιχείρηση προσέγγισης Καραμανλή, ο Πολάκης που βλέπει ηγεσία και η αφύπνιση Μεϊμαράκη
- Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να το καταβάλει ο εργοδότης - Πώς θα το υπολογίσετε
- Ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει από τις επαναλήψεις του «Παρά Πέντε»
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.