Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 35χρονος υπάλληλος που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ληστή σε βενζινάδικο στο Βατώντα Εύβοια. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.30 το βραδύ του Σαββάτου (25/2), ενώ όταν εισέβαλε ο ένοπλος στο κατάστημα υπήρχαν δύο υπάλληλοι μέσα.
Σύμφωνα με το evima.gr, ο ληστής «κόλλησε» μια καραμπίνα στο κεφάλι του 35χρονου υπαλλήλου, ζητώντας τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου, εκείνος όμως φέρεται να αρνήθηκε να τους αποκαλύψει. Ο δράστης φορούσε κουκούλα και εισέβαλε στο μαγαζί από τα χωράφια, απείλησε τον έναν υπάλληλο με την καραμπίνα να του δώσει τα χρήματα.
Στην προσπάθειά του ο δεύτερος υπάλληλος να τον αποτρέψει τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον ληστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, o 35χρονος που τραυματίστηκε από τον δράστη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και γίνεται προσπάθεια να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς φέρει κακώσεις στο θώρακα και απαιτείται παρακολούθηση από νευροχειρουργό.
- Η γκάφα με το κακούργημα, η αποφόρτιση των 45 γαλάζιων και η πόρτα του ΠΑΣΟΚ στην Τζάκρη
- Μπέος: «Μητσοτάκη, πάρε μια μπουλντόζα και σβήστα» – Χυδαία επίθεση για το μνημείο των Τεμπών στο Σύνταγμα
- Το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Νικήτα: Πλήθος κόσμου στον Χώνο – «Όχι μαύρα για τον άγγελό μας, φορέστε λευκά»
- «Εδώ τα κάνουμε όλα μαζί»: Τα πιο εξωφρενικά πράγματα που έχουμε ακούσει ψάχνοντας να βρούμε σπίτι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.