Νεκρό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ότι γεννήθηκε το βρέφος στην Λάρισα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που έδωσε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε με εργώδη- δύσκολο- τοκετό και νεκρό», ενώ πρόσθεσε ότι «η ιστοπαθολογική διερεύνηση θα μας δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία».
Οι επιστήμονες αναμένουν την ιστοπαθολογική διερεύνηση στις περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις που θα δώσουν και την ακριβή αιτία θανάτου. Η 38χρονη γέννησε στις 8 Μαρτίου του 2023, στο μπάνιο του σπιτιού της, στα Καλύβια Ελασσόνας. Όπως υποστήριξε σε γιατρούς του νοσοκομείου Λάρισας, το μωρό ήταν νεκρό και η ίδια το πέταξε στα σκουπίδια. Ειδοποίησε συγγενείς της και εκείνοι ανέλαβαν να το θάψουν σε δικό τους αγροτεμάχιο, περίπου δύο χιλιόμετρα από το σπίτι της γυναίκας.
Η 38χρονη πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία της, προερχόταν από τοκετό και ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της, στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για το τραγικό συμβάν.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.