Νεκρό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ότι γεννήθηκε το βρέφος στην Λάρισα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που έδωσε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε με εργώδη- δύσκολο- τοκετό και νεκρό», ενώ πρόσθεσε ότι «η ιστοπαθολογική διερεύνηση θα μας δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία».
Οι επιστήμονες αναμένουν την ιστοπαθολογική διερεύνηση στις περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις που θα δώσουν και την ακριβή αιτία θανάτου. Η 38χρονη γέννησε στις 8 Μαρτίου του 2023, στο μπάνιο του σπιτιού της, στα Καλύβια Ελασσόνας. Όπως υποστήριξε σε γιατρούς του νοσοκομείου Λάρισας, το μωρό ήταν νεκρό και η ίδια το πέταξε στα σκουπίδια. Ειδοποίησε συγγενείς της και εκείνοι ανέλαβαν να το θάψουν σε δικό τους αγροτεμάχιο, περίπου δύο χιλιόμετρα από το σπίτι της γυναίκας.
Η 38χρονη πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία της, προερχόταν από τοκετό και ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Έτσι, αποφάσισαν την εισαγωγή της, στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για το τραγικό συμβάν.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.