Μενού
tempi-treno
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Γεράσιμος Ιάσονας, ο οποίος είναι 20 χρονών και φοιτητής στον Βόλο, συνεχίζει να δίνει «μάχη» στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μετά και τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στα Τέμπη από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων. Αγνωστος κόσμος, από την πρώτη κιόλας στιγμή, βρέθηκε στο πλευρό του και τον στηρίζει στη πιο δύσκολη «μάχη» του, αυτή της επιβίωσης. Χαρακτηριστικά είναι και τα μηνύματα συμπαράστασης που γράφονται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και προκαλούν συγκίνηση σε όλους και κυρίως στη μητέρα του, που δεν έχει αποχωρήσει λεπτό από το πλευρό του.

Ο νεαρός εκσφενδονίστηκε έξω από το τζάμι του βαγονιού από την σφοδρή σύγκρουση και έτσι έγινε ο μοναδικός επιβάτης του πρώτου βαγονιού που δεν έχασε ακαριαία τη ζωή του. Μέσω τρίτου προσώπου, η μητέρα του 20χρονου Βολιώτη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του MEGA, εκφράζοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για το ενδιαφέρον του κόσμου. «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», είπε η μητέρα του 20χρονου.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα αγνώστων

Ο αγώνας που δίνει ο νεαρός φοιτητής από τον Βόλο έχει συγκινήσει πλήθος κόσμου, το οποίο σπεύδει στην πρώτη του δημόσια ανάρτηση στο Facebook και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση, αλλά και στέλνει και μηνύματα συμπαράστασης τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένεια του νεαρού. Τα μηνύματα είναι, σχεδόν, καθημερινά και προέρχονται από χρήστες του μέσου απ' όλη την επικράτεια της χώρας.

minimata ston gerasimo iasona
Μηνύματα στον Γεράσιμο Ιάσονα | Facebook
minimata ston gerasimo iasona