Μενού
tempi
Τραγωδία στα Τέμπη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Νιώθω οργή και θυμό» είπε στην Κατερίνα Καινούριου ο Στέλιος Κουκαριώτης που έχασε δύο αδελφές στην τραγωδία στα Τέμπη, συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να βρεθούν όλοι οι ένοχοι». 

Ο κ. Κακουριώτης εξήγησε πως οι αδερφές του έμεναν στην Γερμανία, επομένως χρησιμοποιούσαν τακτικά το τρένο. Στην Ελλάδα ήρθαν για να τακτοποιήσουν το πατρικό τους στην Δράμα, ώστε να έρθουν το καλοκαίρι. Για τις ανιψιές του που έμειναν ορφανές ανέφεραν ότι επιδιώκουν να αποδοθεί ευθύνη, αποκαλύπτοντας πως επιδιώκουν να πάρουν ένα επίδομα που δίνει ένας βιομήχανος - επιχειρηματίας. Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο πρόσωπο επιδιώκει να μοιράσει ένα μεγάλο ποσό στους συγγενείς θυμάτων του τρένου.

Την ίδια ώρα, νέα προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δύο σταθμάρχες σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη. Οι δύο κατηγορούμενοι σταθμάρχες είχαν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή σχετικά με τα όσα έγιναν το βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη, και συγκεκριμένα για το κακούργημα της διατάραξης συγκοινωνιών από το οποίο επήλθε θάνατος και για το οποίο προβλέπεται ποινή από δέκα έτη έως και ισόβια κάθειρξη και τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών κατά συρροή.