Μενού
arkioi
@G_Plakiotakis
  • Α-
  • Α+

Μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τον Αγγελο, τον μοναδικό μαθητή του σχολείου των Αρκιών, ο οποίος δεν έκανε παρέλαση μόνος του φέτος. Είχε παρέα άλλα 13 παιδιά της ηλικίας του, όλοι τους μαθητές Δημοτικού Σχολείου Βούλας, που ταξίδεψαν στο ακριτικό νησί για να του κάνουν παρέα. Στον εορτασμό επίσης μετείχε το Λιμενικό Σώμα με το Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης ΠΑΘ 080.

Το περιπολικό παρέμεινε στο ακριτικό νησί και μετά τις εκδηλώσεις, οπότε και επιβίβασε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία. Οι μαθητές και οι συνοδοί γονείς τους θα επιστρέψουν στους Αρκιούς, όπου και θα διανυκτερεύσουν, ενώ αύριο θα φύγουν για την Πάτμο και από εκεί για τον Πειραιά. Η ιδέα και η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας Γιώργου Ντούτσουλη.

arkioi
@G_Plakiotakis
arkioi
@G_Plakiotakis
arkioi
@G_Plakiotakis

Σχετική ανάρτηση έκανε κι ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτιάκης, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία των μαθητών της Βούλας κι έκανε σχόλιο στο Twitter.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.