Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Κυριακή (23/4), στη λεωφόρο Σχιστού, στο σημείο που γίνεται η κυριακάτικη αγορά, το γνωστό παζάρι. Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγούσε ιερέας, έπεσε σε προπορευόμενο ΙΧ και έπειτα σε άλλα δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο πεζοδρόμιο που γινόταν το παζάρι και έπεσε πάνω σε ομάδα πεζών, με αποτέλεσμα 8 άτομα να τραυματιστούν.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας. Οι 8 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο, με τους έξι να αναμένεται να λάβουν εξιτήριο τις επόμενες ώρες. Οσον αφορά τους δύο τραυματίες που χτύπησαν περισσότερο, ο ένας διαγνώστηκε με κάταγμα κνήμης και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο δεύτερος θα κάνει και άλλες εξετάσεις αλλά δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιερέας που είναι υπεύθυνος για το σοβαρό αυτό τροχαίο αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ.
- Όταν ο παππούς «Τσιτσιπάς» έπαιζε στο Μουντιάλ: Η πορεία και το χρυσό στους Ολυμπιακούς
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
- «2 χιλιάρικα σούπερ»: Με πόσες δραχμές φούλαρες το αμάξι;
- Το Βατραχονήσι είναι το χαμένο τροπικό «νησί» στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.