Μενού
astunomiko
  • Α-
  • Α+

Μετά τις συλλήψεις των δύο ανδρών με καταγωγή από τη Μάνη, οι εξελίξεις αναφορικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι καταιγιστικές καθώς οι Αρχές δηλώνουν πως είναι κοντά στον εντοπισμό και άλλων δραστών. Μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας του γνωστού δημοσιογράφου αποκάλυψε πως οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τέσσερα άτομα ως δράστες της δολοφονίας.

Ειδικότερα, τα δύο αδέλφια, ηλικίας 40 και 48 ετών, που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τον Απρίλιο του 2021 κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο, οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (3/5) στον ανακριτή. Οι δύο άνδρες αρνούνται τις κατηγορίες και αμφισβητούν τα στοιχεία των Αρχών. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της μητέρας και αδελφής του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Σπύρος Χαριτάτος, μίλησε στην εκπομπή του Alpha «T-live» όπου και επισήμανε ότι σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, υπάρχουν τέσσερις ονομαστικοποιημένοι φερόμενοι ως δράστες.

Αναφορικά με τις συνομιλίες που ακούστηκαν στη δίκη της Greek Mafia, όπου αναφερόταν αρκετές φορές και το όνομα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, ο Σπύρος Χαριτάτος δήλωσε πως «το ότι γινόταν επισύνδεση και παρακολουθούνταν το τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τις Αρχές. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, υπήρξε επισύνδεση στο κινητό του αείμνηστου Γιώργου, δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο που να τον αφορά.

Αν χρησιμοποιήθηκαν οι διάλογοι μέσω του Γιώργου για να εντοπιστεί το ο,τιδήποτε επιλήψιμο που δεν αφορά τον Γιώργο αλλά πρόσωπο που θα μπορούσε να επικοινωνεί ο Γιώργος για λόγους που αφορούν μόνο τη διεισδυτική έρευνά του, αυτό είναι κάτι που εμείς το πιθανολογούμε. Αν όμως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο ηθικός ή οι ηθικοί αυτουργοί ή το πρόσωπο που όρισε τον εντολέα για να φτάσουμε στους φερόμενους ως δράστες αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το πιθανολογήσουμε».

Ακόμα, ο Σπύρος Χαριτάτος ανέφερε: «Εμείς δεν θεωρούμε ότι αυτοί είναι οι δράστες, εμείς έχουμε ένα διαβιβαστικό όπου η Αστυνομία λέει στη δικαστική αρχή ότι υπάρχουν τέσσερις ονομαστικοποιημένοι φερόμενοι ως δράστες. Έχουμε δύο εντάλματα σύλληψης, όχι τέσσερα ή πέντε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA