Μία τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (6/5) στο Κρυονέρι Καβάλας, όπου και βρέφος 20 ημερών βρέθηκε νεκρό μέσα στα αίματα και δίπλα στη μαμά του από τον παππού και τη γιαγιά του.
Σύμφωνα με το Star Βορείου Ελλάδος το μωράκι διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στις 08:40 το πρωί του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι αστυνομικές Αρχές και πιο συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν, ενώ φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, που θα διενεργηθεί.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.