Αυξημένη προσέλευση καταγράφεται από νωρίς σήμερα, Κυριακή (7/5) έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, όπου πιστοί περιμένουν υπομονετικά προκειμένου να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί».
Από νωρίς το πρωί, αρκετοί ήταν εκείνοι που περίμεναν έξω από τη Μητρόπολη, καθώς οι ώρες προσέλευσης είναι από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εικόνα θα παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα έως τις 15 Μαΐου.
Αυτή είναι η 8η φορά στην περίπου χιλιόχρονη ιστορία της που η εικόνα «Άξιον Εστί» βγαίνει από το Άγιο Όρος. Άξιο αναφοράς είναι επίσης πως οι πιστοί, τις ώρες αιχμής, χρειάζεται να περιμένουν μία με δύο ώρες.
- Πανελλαδικές 2026: Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω SMS - Πώς κάνετε εγγραφή
- Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 13χρονο έξω από δημοτικό σχολείο
- Φλωρίδης για Γιωτόπουλο: «Έχει 17 φόνους στην πλάτη του και μάλλον δεν του καίγεται καρφί»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.