Ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα (10/05) το πρωί, στην Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της 120 ΠΕΑ στη Διασπορά. Το τροχαίο είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 8χρονου.
Σύμφωνα με το τοπικό eleftheriaonline.gr, το ατύχημα συνέβη την ώρα που το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας έφτασε στη Διασπορά για να παραλάβει τους μαθητές και να τους μεταφέρει στα σχολεία.
Ειδικότερα και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, καθώς το λεωφορείο σταματούσε και ενώ τα παιδιά περίμεναν για να επιβιβαστούν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μπροστινή δεξιά του οχήματος πέρασε πάνω από το πόδι του παιδιού.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στο πόδι και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο Παίδων.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.