Μία νέα διάσταση στο «θρίλερ» με τον θάνατο του 46χρονου στο Ρέθυμνο, ο οποίος και αγνοούνταν από το χωριό Αρχοντική τις τελευταίες δύο μέρες, έρχεται να δώσει η ΕΛ.ΑΣ., η οποία από τις έρευνές της «βλέπει» εγκληματική ενέργεια.
Υπενθυμίζεται ότι τον 46χρονο τον εντόπισε η σύζυγός του το μεσημέρι της Παρασκευής (19/5), η οποία και τον αναζητούσε τις τελευταίες ημέρες, μέσα στο αυτοκίνητό του και με μία σφαίρα στο κεφάλι.
Γιατί «βλέπουν» ανθρωποκτονία οι Αρχές
Οι Αρχές «βλέπουν» ανθρωποκτονία ως αιτία θανάτου του 46χρονου καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, στο όχημα δεν βρέθηκε όπλο και για αυτό και αποκλείστηκε το σενάριο της αυτοκτονίας. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, εικάζεται πως ο άνδρας δέχθηκε από κοντινή απόσταση σφαίρα από καραμπίνα.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο, που φέρεται να έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές στο παρελθόν. Η σύζυγός του τον αναζητούσε εδώ και δύο ημέρες και τελικά τον εντόπισε νεκρό στο αυτοκίνητό του κοντά σε ένα κτήμα ιδιοκτησίας τους.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.