Μενού
bolos-parti
Twitter
  • Α-
  • Α+

Περισσότεροι από 8.000 φοιτητές συμμετείχαν στο «θρυλικό» πάρτι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών (ΜΗΧ-ΜΗΧ) που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/5) στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο.

Για μια ακόμη φορά, αρκετοί από τους φοιτητές που συμμετείχαν, μεταφέρθηκαν σε κατάσταση μέθης στο Νοσοκομείο του Βόλου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που ολοκληρώθηκε το πάρτι.

Σημειώνεται ότι είχαν έρθει στον Βόλο για το συγκεκριμένο πάρτι φοιτητές και από άλλες πόλεις της χώρας, με λεωφορεία και ιδιωτικά αυτοκίνητα. Χιλιάδες φοιτητές ήλθαν στον Βόλο από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Λαμία, Κοζάνη και Τρίκαλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου είχε τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά μέθης και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με 6 διασώστες ήταν σε επιφυλακή για τη μεταφορά μεθυσμένων νέων στο «Αχιλλοπούλειο».

Συνολικά, έγιναν περίπου 70 διακομιδές φοιτητών σε κατάσταση μέθης, ενώ υπήρξαν και μικροτραυματισμοί από θραυστικά αντικείμενα.

bolos-parti
gegonota.news
bolos-parti
gegonota.news
bolos-parti
gegonota.news
bolos-parti
gegonota.news
bolos-parti
gegonota.news

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.