Για παραμέληση ανηλίκου συνελήφθησαν νωρίτερα, σήμερα, οι γονείς του μικρού αγοριού από τη Σρι Λάνκα, το οποίο και βρέθηκε πνιγμένο σε πισίνα βίλας στην περιοχή Μηνιές στην Κεφαλονιά.
Υπενθυμίζεται ότι η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το το μεσημέρι της Παρασκευής (26/5). Οι γονείς του άτυχου παιδιού είχαν έρθει από τη Σρι Λάνκα στην Κεφαλονιά για να εργαστούν στον τομέα της καθαριότητας των δωματίων. Το παιδάκι έπαιζε κοντά στην πισίνα την ώρα που οι γονείς του καθάριζαν και ξαφνικά το είδε η μητέρα του μέσα στο νερό. Η μητέρα δεν βούτηξε στην πισίνα, για να σώσει το παιδί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήξερε κολύμπι.
Τότε είναι που φώναξε για βοήθεια, αλλά μέχρι να έρθει ο πατέρας στο σημείο από το οποίο απείχε πέντε – περίπου – λεπτά το παιδί είχε, δυστυχώς, πνιγεί. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να το κρατήσουν ζωντανό μέχρι και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στο νοσοκομείο οι γιατροί έκαναν και αυτοί με τη σειρά τους ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, για να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.