Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία μεγάλη επιχείρηση των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα της Πέμπτης (1/6) στα σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο, για ένα καραβάνι με περισσότερους από 130 μετανάστες τους οποίους σύμφωνα με πληροφορίες του Open φέρεται να έχει «σπρώξει» η τουρκική χωροφυλακή προς τα ελληνικά εδάφη.

Οι ίδιες πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν πως οι δεκάδες μετανάστες έχουν εντοπιστεί κοντά στο χωριό Νέα Βύσσα από Έλληνες συνοριοφύλακες. Οι συνοριοφύλακες, συγκεκριμένα, φέρεται να είδαν το μεγάλο καραβάνι να εισέρχεται στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή τους Τούρκους στρατοχωροφύλακες να τους «σπρώχνουν», αντί να τους συλλαμβάνουν.

Οι Αρχές τους έχουν εντοπίσει, τους έχουν καταμετρήσει και ανάμεσά τους υπάρχουν και παιδιά. Αξιωματικοί, μιλώντας για το καραβάνι, έκαναν λόγο για ένα επικίνδυνο περιστατικό.  

Δείτε επίσης: 

Το ΠΑΣΟΚ που έπαθε... ΣΥΡΙΖΑ, ο «άλλος» Τσίπρας και το όφελος της ΝΔ από τη μάχη των φόρων

Γιατί οι Βίκινγκς δεν λεηλάτησαν ποτέ την Κωνσταντινούπολη: Οι Ρως, το Υγρό Πυρ και οι Βάραγγοι

Η ημέρα που εξαφανίστηκε ο Δημήτρης Λιαντίνης – Η «αυτοθέλητη» πορεία προς τον θάνατο

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.