Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πάρτι με υψηλούς προσκεκλημένους σε βίλα στη Μύκονο έκανε έφοδο η Αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής. Περίπου 40 αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, εισέβαλαν στη βίλα όπου πάνω από 200 καλεσμένοι, πληρώνοντας αδρά, διασκέδαζαν με δυνατή μουσική και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με το MEGA, οι άνδρες της αστυνομίας, που χρησιμοποίησαν μάλιστα και βαριοπούλα για να σπάσουν την πόρτα, δέχθηκαν καταγγελίες για ηχορύπανση, αλλά και πληροφορίες για χρήση ναρκωτικών.

Οι αξιωματικοί εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες ενώ αίσθηση προκαλεί ότι το πάρτι διαφημιζόταν στο διαδίκτυο και είχε «τσουχτερή» είσοδο σε οποίον ήθελε να μπει.

Πέντε άτομα συνελήφθησαν (ανάμεσα στους οποίους και οι διοργανωτές του πάρτι) για κατοχή και χρήση ναρκωτικών αλλά και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το STAR, σε έναν αλλοδαπό οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του 5.000 ευρώ και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Προσήχθηκαν και πέντε γυναίκες, ωστόσο δεν ασκήθηκε εις βάρος τους ποινική δίωξη.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.