Άγριος καυγάς και ξυλοδαρμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στα εγκαίνια του κλαμπ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την ώρα που τραγουδούσε ο τράπερ Sidarta. Στα βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, ο καυγάς ξεκίνησε ακριβώς πίσω από τον τράπερ, ο ίδιος όταν το είδε, συμμετείχε επίσης στον καυγά. Οι δύο ομάδες που συνεπλάκησαν ξυλοκόπησαν άγρια η μία την άλλη, ενώ στο κλαμπ υπήρχε πλήθος κόσμου.
Πολλοί θαμώνες άρχισαν και φώναζαν καθώς τρομοκρατήθηκαν από την συμπλοκή, ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν εχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα άρχισαν όταν ένας άνδρας πήγε να προσφέρει σφηνάκι στον τράπερ, ενώ ο ίδιος και η ομάδα του αρνήθηκαν. Στη συνέχεια ο άνδρας φώναξε την δική του παρέα και ξεκίνησε η συμπλοκή.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντι Κάπριο με τη σύντροφο του, Βιτόρια Σερέτι
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.