Μία μικρή, σε έκταση, ένταση έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (10/6) στην πλατεία του Συντάγματος και πιο συγκεκριμένα εντός του σταθμού Μετρό την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το Athens Pride.
Ειδικότερα, άγνωστοι μπήκαν στον σταθμό του Μετρό και έσπασαν ΑΤΜ αλλά και ακυρωτικά μηχανήματα. Όπως αναφέρθηκε, ηένταση ήταν μικρής διάρκειας και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να προκληθούν περαιτέρω επεισόδια.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.