Νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της, στην Τριάδα του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων στην Εύβοια, το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας βρέθηκαν άμεσα στο σημείο όπου διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες, υπό τις οποίες η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της.
Όπως αναφέρει το evima.gr, η άτυχη γυναίκα, που ήταν 50 ετών, ζούσε με το σύζυγό της και δεν είχαν παιδιά.
Όπως αναφέρουν κάτοικοι, το ζευγάρι ζούσε κάτω υπό αντίξοες συνθήκες με το σπίτι τους να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. «Ήταν σαν να ζούσαν σε τρώγλη», δήλωσαν χαρακτηριστικά.
- «Σε αυτή την οικονομία, το σεξ είναι πολυτέλεια» - Η Gen Z προτιμάει μια μέρα σωστού ύπνου
- Παράνομη συνδρομητική τηλεόραση: 7 συλλήψεις μελών κυκλώματος και άλλοι 76 στη δικογραφία
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Ενοικιαστής vs. Ιδιοκτήτης: Ποιος επιτέλους πληρώνει τις ζημιές στο σπίτι; Βρήκαμε την απάντηση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.