Επεισοδιακή ήταν η πτήση αεροπλάνου που ξεκίνησε από την Αγγλία με προορισμό την Τουρκία, με συνέπεια να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της πτήσης, δύο Ρώσοι που επέβαιναν στο αεροπλάνο επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα της καμπίνας, προκαλώντας αναστάτωση.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω της διατάραξης της ασφάλειας της πτήσης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη προσγείωση στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».
Σε έρευνα του χώρου και συγκεκριμένα στη θέση που καθόταν, βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών. Οι δύο άνδρες από τη Ρωσία συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών, διασάλευση της τάξης και έτερες παραβάσεις του Αεροπορικού Κώδικα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.