Αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου σε αυτοκίνητο, χθες το βράδυ, στον Πειραιά, βρήκαν 39 βόμβες μολότοφ που φέρεται να ήταν έτοιμες για χρήση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, το βράδυ του Σαββάτου (8/7), στην Ακτή Ποσειδώνος άντρες της ΕΛ.ΑΣ έκαναν σήμα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες να σταματήσει. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν σε σακίδια και σακούλες οι 39 βόμβες μολότοφ.
Οι δύο επιβαίνοντες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο ένας από τους δύο δράστες έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για επίθεση εναντίον αστυνομικών.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.