Μενού
OPAP-ARENA
Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πάνω από 1.000 αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή εντός και εκτός γηπέδου, για την ασφάλεια των φιλάθλων και των ομάδων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον επαναληπτικό αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ΟΠΑΠ Αρένα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο αγώνας για τα προκριματικά του Champions League θα πραγματοποιηθεί παρουσία εισαγγελέα

Χιλιάδες αστυνομικοί περιπολούν τόσο περιμετρικά του γηπέδου όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι υπάρχουν και αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι κάνουν ελέγχους στα μέσα μαζικής μεταφοράς τόσο στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο όσο και στα λεωφορεία για τους οπαδούς οι οποίοι προσεγγίζουν το γήπεδο.

Επιπλέον, υπάρχει και επιτήρηση από αέρος με ελικόπτερα και drones τα οποία «σκανάρουν» συνεχώς σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η πρόσβαση στο γήπεδο της ΑΕΚ από τις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης και Καππαδοκίας έχει αποκλειστεί με προστατευτικά κιγκλιδώματα, τα οποία λειτουργούν ως σταθμοί ελέγχου, για όσους προσεγγίζουν την ΟΠΑΠ Arena. 

Στο γήπεδο η οικογένεια του Μιχάλη

Στον αγώνα θα βρεθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι γονείς του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. «Για να γίνει σαφές πως η απώλεια του Μιχάλη είναι μια απώλεια της οικογένειας της ΑΕΚ και ότι η οικογένεια του είναι και δική μας οικογένεια» αναφέρει η ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA