Μενού
ΑΕΚ εναντίον Ντιναμό
ΑΕΚ εναντίον Ντιναμό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που υποδέχεται απόψε, Σάββατο 19 Αυγούστου, τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την προκριματική φάση του Champions League. Οι «κιτρινόμαυροι» με προίκα τη νίκη τους με 2-1 στην Κροατία, θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους στείλει στα play-offs της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι στην OPAP Arena -που είχε μετατεθεί μετά από τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό- θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CosmoteSport 1. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα φιλοξενήσει το νέο γήπεδο της Ένωσης και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο. 

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 1.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται τόσο κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για να επιτηρούν την όλη κατάσταση. Αστυνομικοί θα βρίσκονται και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ντυμένοι με πολιτικά, με τις περιπολίες να ξεκινούν ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσεις στις 9:45 απόψε). Τέλος, ελικόπτερα και drone θα πετούν συνεχώς πάνω από την περιοχή και θα δίνουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στο οποίο θα βρίσκονται υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας. Επιπλέον, η αποστολή της Κροατικής ομάδας θα συνοδεύεται στα δρομολόγια από αστυνομικούς, τόσο από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο και το γήπεδο. 

Το πρωτόκολλο της UEFA προβλέπει ότι η αποστολή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα έπρεπε να φτάσει στην Αθήνα χθες, Παρασκευή, να πραγματοποιήσει μια προπόνηση στην Opap Arena και στη συνέχεια ο προπονητής και ένας παίκτης να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου. Υπό τον φόβο όμως των επεισοδίων, η κροάτικη ομάδα θα πραγματοποίησε τόσο την προπόνηση όσο και τη συνέντευξη Τύπου στο Ζάγκρεμπ και το απόγευμα έφτασε στην Αθήνα.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA