Μενού
aeroplano larisa.jpg
  • Α-
  • Α+

Άναυδοι έμειναν οι κάτοικοι της Λάρισας όταν αντίκρυσαν στη λεωφόρο Καραμανλή, φορτηγά με τεράστιες πλατφόρμες να μεταφέρουν τα κομμάτια ενός αεροπλάνου.

Το συγκεκριμένο αεροπλάνο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στη Λάρισα από την Soukos Robots. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φτιάχτηκε ειδικά για την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ) της αστυνομίας και θα χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση επίλεκτων ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων.

Το συγκεκριμένο αεροπλάνο πάντως, εκτός από τη Λάρισα, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και στην Αθήνα.

Αεροπλάνο στους δρόμους της Αθήνας

Ήταν το απόγευμα της Παρασκευής όταν οι οδηγοί αντίκρισαν το κομβόι με τα κομμάτια του αεροπλάνου. Η άτρακτος, οι κινητήρες και τα φτερά μεταφέρθηκαν με δύο νταλίκες, ενώ την πομπή συνόδευαν δύο οχήματα της Αττικής Οδού για την αποτροπή ατυχήματος.

Μάλιστα, κατά τη μεταφορά του συγκεκριμένου αεροπλάνου δημιουργήθηκαν μικρές καθυστερήσεις στους δρόμους, απ’ όπου πέρασε η αυτοκινητοπομπή.

@vasilis_saribalidis Το συγκεκριμένο αεροπλάνο φτιάχτηκε στη Λάρισα από την Soukos Robots για την ΕΚΑΜ. #αεροπλάνο #εκαμ #soukos #soukosrobots #saribal #saribalidis #Σaribal #aeroplane #λαρισα ♬ πρωτότυπος ήχος - Saribal

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA