Μενού
Αστυνομία στη Βάρη
Ελληνική Αστυνομία | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή άφησε ο άνδρας, που λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής πυροβολήθηκε στο κεφάλι στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, ο οποίος ήταν 35 ετών με καταγωγή από το Ιράν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου διασωληνώθηκε και τελικά λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του. Έφερε βαρύ τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Αρχικά, οι μηχανές του ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτες στο σημείο τον σταθεροποίησαν και στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.

Μεταξύ άλλων, οι Αρχές εξετάζουν εάν συνέβη κάτι εντός του μαγαζιού, προτού προκύψει η τραυματισμός του άνδρα από πυροβόλο όπλο. Προανάκριση διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές, στον άνδρα έγινε επίθεση από ομάδα ατόμων, με την Ελληνική Αστυνομία να προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη των δραστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA