Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμό άνδρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (08/03).
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» με σοβαρό τραύμα από πυροβολισμός στο κεφάλι.
Άγιος Παντελεήμονας: Τα πρώτα στοιχεία
Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, στις 21:50, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα, στον Άγιο Παντελεήμονα, άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον του άνδρα.
Στο σημείο υπάρχει κατάστημα εστίασης, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η επίθεση έγινε εντός ή εκτός του μαγαζιού.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο τραυματίας είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι μηχανές του ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτες στο σημείο τον σταθεροποιήσαν και στην συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε εν ζωή στο νοσοκομείο.
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
- Ο εκνευρισμός Μητσοτάκη με Φλωρίδη-Άδωνι, το reunion Κώστα και Αμάλ και οι καπετάνιοι του Τσίπρα
- Μουρατίδης για θάνατο Μαζωνάκη: «Έχει κοινωνικά πλοκάμια η υπόθεση - Εξαρτήσεις που παρασύρουν τα παιδιά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.