Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στην Κορινθία έχει προκαλέσει η εξαφάνιση ενός άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με το korinthostv.gr, πραγματοποιούσε -μαζί με άλλα άτομα- ανάβαση στο όρος Κυλλήνη (σ.σ. Ζήρεια).
Η Πυροσβεστική στην Κορινθία έλαβε κλήση το απόγευμα του Σαββάτου (11/1) από άτομο της ομάδας που είχε κάνει ανάβαση στη Ζήρεια, το οποίο ανέφερε στην Υπηρεσία πως αγνοείται ένα μέλος τους.
Ειδικότερα, ο άνδρας φέρεται να έχασε τον προσανατολισμό του, κατά τη διάρκεια της κατάβασης προς το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας και να κινήθηκε αντίθετα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε μια χαράδρα, σε υψόμετρο 1.940 μέτρων.
Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής μέσω του στίγματος εντόπισαν τον ορειβάτη με τον οποίο βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, μέχρι να φτάσουν στο σημείο που βρίσκεται. Μέχρι κι αυτή την ώρα, είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού του.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.