Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ταυτοποιήθηκαν πατέρας και δύο γιοί για τον άγριο ξυλοδαρμό ζευγαριού στο Αιγάλεω, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο το ένα από τα θύματα της επίθεσης με κατάγματα.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, ο άνδρας που δέχθηκε χτυπήματα φέρει τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ οι δράστες επιτέθηκαν και στη γυναίκα, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δράστες τής έκλειναν τον δρόμο και έπειτα από διαμαρτυρία της ίδιας ο πατέρας έκανε άσεμνες κινήσεις καιέτσι προκλήθηκε το περιστατικό.

Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν για να αποφύγουν το αυτόφωρο, ταυτοποιήθηκαν όμως από τις αρχές.

Το χρονικό της επίθεσης στο Αιγάλεω

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος και η σύζυγός του έπεσαν θύματα άγρια ξυλοδαρμού στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Θηβών.

Όπως αναφέρει το Star για το περιστατικό στο Αιγάλεω, όλα σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (21/05)με τρία άτομα να πλησιάζουν το ζευγάρι μετά το τροχαίο ατύχημα, και να αρχίζουν να τους ξυλοκοπούν.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, υπήρξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ των οδηγών, με τα αυτοκίνητα να συναντιούνται στη συμβολή των οδών στο Αιγάλεω, και τα τρία άτομα να αποβιβάζονται από το όχημα, ξυλοκοπώντας το ζευγάρι.

Οι τρεις δράστες πέταξαν κάτω τον 43χρονο οδηγό και στη συνέχεια, άρχισαν να χτυπούν τη γυναίκα ενώ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, πήγαν να παρασύρουν τον ανυπεράσπιστο άνδρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA